-

If the world was blind, how many people would you impress?
 

Håll det inom dig, ingen jävel kommer att bry sig ändå.

Jag vill rida, men det kan jag inte för jag orkar knappt stå upp. Känner att vara sjuk och deprimerad + annan skit samtidigt inte är det bästa. Jag orkar absolut inte gå utanför dörren idag, men jag måste, får väl bryta ihop.. igen.
Jag ska tävla på söndag och måste rida i veckan så att han är lite igång i alla fall. Men jag orkar fortfarande knappt stå upp.


Imorgon är det hoppträning, den måste jag vara med på annars blir jag arg. Jag är redan ganska arg så det gör kanske inget om jag blir ännu argare.

Fan vad jag är negativ.

Du gör mig galen

Jag blev kär i din personlighet, ditt utseende är bara en bonus.
 

Det är lite sjukt egentligen hur fort och lätt jag föll för henne. Men hon är ju faktiskt helt perfekt enligt mig. Hon är allt jag vill vara, hon är allt jag vill ha. Fortfarande. After all this time.

Jag är sjuk vilket resulterar till att jag bara sitter inne på rummet och hetsäter. Inte bra. Så jag har gått runt i tre dagar och varit svinarg på mig själv för att jag är så jävla odiciplinerad. Äckligt.
Imorgon tänkte jag vara borta från skolan igen, kanske gå ut och gå någon timma, vad vet jag? Men det vill jag nu, ut och gå, tänka igenom saker och bara skita i allt jobbigt.

Nu tänkte jag gå och inte sova för det kan jag inte.
 
jag saknar mitt hår</3
uhhh okej jag är inte vackerhejdåå

Jag får liksom ingen ordning..

Hej :) jag :) heter :) Johanna :) och :) jag :) mår :) helt :) fantastiskt :) bra :)
 


Får man beskriva saker? Eller måste man hålla det för sig själv också?
Jag är en levande kastrull som håller på att koka över tror jag. Det får inte plats mer men jag kan inte prata ut om allt. Här har jag gått runt i flera år och hållt in allt för min omgivning. Jag är glad, mår bra. Vad fan tror du?
Vad ville jag ens få ut med det jag skrev? Eh.


Jag är lite arg på att vad jag än gör är det aldrig tillräckligt. Jag är alldeles för fet för att ha en ätstörning, och det verkawr inte gå att ändra på *forever fat*. The cuts on my body aren't even enough. Jag behöver väl ingen hjälp? Det finns andra som har det 1000 gånger värre än mig men inte får hjälp. Jag kan ge bort den hjälpen jag får till de som faktiskt behöver den mer tycker jag..

Nu ska jag gå runt i mitt rum och må dåligt lite mer, hoppas på att läkaren skriver ut sömntabletter till mig så jag kan sova lite mer än vad jag gör nu. byeebitches
 

RSS 2.0